Сметководител

  • Објавен пред 2 месеци
  • Ранѓеловиќ
  • Активен до 15.03.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

ТП Ранѓеловиќ Скопје е фирма за сметководство, ревизија, даноци и консалтинг.

Имаме потреба од 1 вработен сметководител без искуство.

Услови:

Дипломиран економист од област на сметководство/финансии;

Познавање на англиски јазик;

Возраст до 25 години.

Вашето мотивациско писмо и CV пратете го на nenad.randjelovic@randjelovic.mk

КЛИКНИ