Печатар/Флексо печат

  • Објавен пред 7 месеци
  • Бродвеј Дооел
  • Активен до 04.05.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Печатар на флексо машина

Работно искуство и познавање на сферата на работа

Вештини: прецизност, одговорност, менаџирање на време

Работно време: 08:00-16:00

Плата по договор

Вашите CVa испратете ги на следната е-маил адреса: contact@broadway.com.mk

КЛИКНИ