Менаџер за комерција

 • Објавен пред 9 месеци
 • Unitrans Balkans DOOEL
 • Активен до 12.11.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Менаџер за комерција

Работни задачи:

 • Придобивање на нови клиенти и одржување контакт со постоечките клиенти
 • Подготовка на понуда за клиенти
 • Доследно исполнување на плановите за продожба и превземените обврски

Потребни кфалификации:

 • Задолжително високо образование
 • Возачка дозвола
 • Високо познавање на Англиски јазик
 • Познавање на останати јазици ке се смета за предност
 • Познавање на МС Офис
 • Пожелно е работно искуство во продажба
 • Високо развиени комуникациски и презентациски способности
 • Тимска работа
 • Проактивно размислување , амбициозен и натпреварувачки дух
 • Спремност за превземање на одговорност
 • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици 
КЛИКНИ