МАГАЦИОНЕР

  • Објавен пред една недела
  • ЈОКИ ДООЕЛ
  • Активен до 26.07.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Магационер (Скопје)

 

ЈОКИ ДООЕЛ објавува оглас за работна позиција магационер за Скопје. (два извршители). Бараме квалитетни и мотивирани лица кои демонстрираат самоиницијативност и посветеност кон работата.

 

  1. Работните обврски вклучуваат:
  2. 1.Прием, подготовка и испорака на нарачки
  3. 2.Документациска евиденција
  4. 3 Управување со виљушкар

 

Кандидатите треба да ги поседуваат следните карактеристики :

1. CCC степен на образование

2.Предност е предходно работно искуство

3.Одговорност и прецизност во магацинското работење

4.Тимска работа

5. Возачка дозвола Б категорија

Ве молиме доставете кратко CV на kontakt@joki.com.mk  наведувајќи ја работната позиција за која аплицирате.

КЛИКНИ