Coffeе Break Cafe - Скопје

  • Објавен пред 5 месеци
  • Mark DOOEL Skopje
  • Активен до 07.12.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Coffee Break Cafe - Скопје 

Нова кафетерија во центар на Скопје има потреба од келнери/ки 

Плата по договор, пријавување на неопределено работно време. 

Со или без работно искуство.  

Рок за пријавување е 10 дена од објавување на огласот 

CV ispratete na e-mail  dtrajkoski@hotmail.com 

КЛИКНИ