Техномаркет вработува Економист за посредување при продажба на кредити

Активни огласи од Техномаркет Македонија дооел Скопје:

Техномаркет вработува продавач/ки во Скопје и Струмица

ДППУ ТЕХНОМАРКЕТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје е брзо растечка компанија која нуди можност за постојан развој и професионално усовршување на своите вработени.

ТЕХНОМАРКЕТ  распишува оглас за вработување на Економист за посредување при продажба на кредити

Потребни квалификации:

  • Високо образованиe 
  • Претходно работно искуство во банкарско работење; 
  • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer; 
  • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност
  • Возачка дозвола Б категорија – активен возач

 

Што нудиме:

  • Работа 40 часа неделно;
  • Редовни месечни примања и додатоци согласно Закон и бонуси за успешно работење,
  • Обуки и напредок во кариерата
  • Изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена, во зависност од бројот на пријавените кандидати.

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на e-mail: vrabotuvanje@tehnomarket.com.mk, со назнака: Оглас за Економист во Техномаркет Македонија дооел Скопје.

КЛИКНИ