Систем администратор

 • Објавен пред 10 месеци
 • ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 18.02.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

ГЛОБАЛ НЕТ има потреба од систем инжинер заради зголемен обем на работа. 

Потребни квалификации: 

 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на Windows OS и компјутерски мрежи
 • Познавање на дополнителни клиентски програми ќе биде предност
 • Искуство во инсталација на OS ќе биде предност
 • Познавање на Linux ќе биде предност

Нудиме:

 • Одлични услови за работа
 • Подобрување на компјутерските вештини
 • Тимска работа
 • Услови за обуки и напредок

Вашите апликации испратете ги на: hr@globalnet.mk

КЛИКНИ