Продажен персонал

 • Објавен пред 2 недели
 • Зендолино Комерц
 • Активен до 17.10.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Штип

ЗЕНДОЛИНО МАРКЕТИ има потреба од продажен персонал 

за во маркетот на  Ул.Партизанска бб населба 8-ми Ноември

 • продажен персонал (продавачки) по одели

ПОТРБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 •  завршено средно образование
 •  со и без работно искуство

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 •  љубезност и комуникативност
 •  одговорност во работата
 •  способност за тимска работа

Контакт