М1 киоск liquor store

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 18 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква, 1 Поло Супермаркет. Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Толлакс
  • Активен до 31.07.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

М1 киоск liquer store(кај Соборна)

ВРАБОТУВАМЕ АСИСТЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА !!!

Имате амбиции да работите како продавач или веќе сте искусни во таа област и спремни да чекорите кон нови предизвици, повисоко поставени цели и напредок во кариерата?

Ние нудиме компетитивна почетна плата од 18 000 денари и бенефиции, вклучувајќи и бонуси и  можност за развој во рамки на компанијата.

Го прошируваме нашиот тим за три работни позиции и Ви овозможуваме да бидете дел од него, следејќи ја нашата нова приказна во најексклузивниот  Liquor store M1 GOLD - специјализирана продавница за алкохол и алкохолни пијалоци.

Потребни квалификации:

- Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба

- Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци

- Познавање од областа на енологијата

- Минимум образование ССС

- Солидно познавање на англиски јазик

- Работење со Microsoft office 

Ние нудиме компетитивна почетна плата од 18 000 денари и бенефиции, вклучувајќи и бонуси и  можност за развој во рамки на компанијата.

Аплицирајте на следниов маил  [email protected] и добијте можност да работите во нашиот најексклузивен објект, стекнувајќи ново искуство и тренинзи, а ние ќе Ве наградиме за постигнатото или контактирајте не на 070/220-882 до 16 h.