Административен работник

 • Објавен пред 12 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 15.11.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Мотиви во име на свој клиент објавува оглас за:

 

Административен Работник

 

Опис на работно место:  

 • Водење на тековна документација, 
 • Набавка на материјали.

Образование:  

 • ССС/ВСС.

Работно искуство: 

 • Во областа.

Вештини и способности:

 • Одговорност,
 • Работа на повеќе проекти истовремено,
 • Самоиницијативност,
 • Поседување на возачка дозвола,
 • Познавање на англиски јазик.

Задачи: 

 • Изработка на понуди/фактури,
 • Набавка на материјали.

Што нудиме:

 • Пријатна атмосфера за работа,
 • Можност за напредување,
 • Започнување со работа веднаш.

Сите заинтересирани да го испратат своето CV на: kariera@motivi.mk

КЛИКНИ