Продажен асистент - City Mall

 • Објавен пред една недела
 • Смарт Ливинг ДОО
 • Активен до 29.05.2024
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Веб: smartliving.mk

Опис на задачи:

 • Директна презентација на производите од портфолиото на нашите брендови.
 • Организирање на продажбата, реализација на зададените планови и таргети
 • Комуникација преку е-маил, телефонски и преку социјални медиуми на прашањата од страна на крајните корисници, обезбедување на потребните информации барани од страна на клиентите.
 • Обезбедување квалитетна поддршка/едукација кон крајните корисници и помош поврзани со производите кои ги нудиме.

Барани квалификации и вештини:

 • Минимум завршено средно образование
 • Одлични комуникациски и развиени презентерски способности
 • Познавање на работа со компјутери, интернет и социјални медиуми.
 • Посветеност кон работата и обезбедување на високо корисничко задоволство
 • Основно познавање на производите кои ги нудиме .
 • Познавање на Англиски јазик

Личен профил:

 • Динамична и иницијативна личност
 • Ориентираност кон клиенти
 • Посветеност, лојалност и одговорност
 • Свесност за други култури 
 • Грижа за беспрекорност

Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате барањата наведени погоре, ве молиме испратете го вашето CV преку полето Брза Апликација.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »