РАБОТНИК ЗА СИТО ПЕЧАТЕЊЕ

  • Објавен на 5.2019
  • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
  • Активен до 19.05.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија, ПОЛИЕСТЕРДЕЈ ДООЕЛ, со брзо темпо го продолжува својот раст. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

Распишуваме оглас за слободнa позициja за работното место 

Работник за печатење на сито

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

  • Познавање на процесот на развивање на сита.
  • Познавање на материјали за сито печатење и начин на нивна употреба.
  • Одговорност, лојалност и способност за тимска работа
  • Подготвен за работа во динамична атмосфера
  • Најмалку 2 години работно искуство

 

Плата во зависност од докажаното искуство

Сите заинтересирани кандидати да испратат своја кратка биографија CV на milan@polyesterday.com.mk

Избраните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

 

       Телефон: 02 321 77 00

       Веб сајт: www.print.mk 

КЛИКНИ