Асистент за продажба

  • Објавен на 5.2019
  • Пантер Факс ДООЕЛ
  • Активен до 29.05.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА во бутик за жени во Лептокарија.

www.fashion4you.come.mk

Се бара комуникативна и вредна личност со идеа за мода.

КЛИКНИ