Оператор на машина за доработка во печатница и општ работник - книговезец

 Фирмата ДАТАПОНС Дооел Скопје има потреба од  лица на следните работни позиции во производствен погон-печатница:

1. Оператор на машина за доработка во производство-книговезница со или без работно искуство. 

 Предност ќе се даде на кандидатите со претходно работно искуство во печатница - доработка. 

Вработувањето е на неопределено време.

Редовна исплата на плата и регрес за годишен одмор.

 Фирмата има потреба од инвалидни лица на следните работни позиции во производствен погон-печатница:

2. Општ работник во производство-книговезница со или без работно искуство. 

 Предност ќе се даде на кандидатите со претходно работно искуство во печатница. 

Вработувањето е на неопределено време.

Редовна исплата на плата и регрес за годишен одмор.

Контакт телефон 072/236-617; 2401-170

Заинтересираните да испратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »