Сервисер за климатизација

  • Објавен пред 7 месеци
  • ФМС дооел
  • Активен до 10.07.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

ФМС дооел - Скопје, лиценцирана компанија за управување на комерцијални објекти , која на
своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини
и нивно одржување од секаков вид

Сервисер за климатизација


Профил на техничарот:
• Претходно работно искуство во сервисирање на клима уреди
• Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија
• Способност за работа со временски рокови и подготвеност за работа на висина
• Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија


Обврски:
• Сервисирање на клима уреди
• Следење, дијагностицирање и остранување на настанати дефекти
• Точно и редовно следење на работните налози


Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови
предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и
мотивационо писмо на следната email адреса: [email protected], со задолжителна назнака на
апликацијата “Сервисер за климатизација”.


Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!