Контролор за квалитет (м/ж)

  • Објавен пред 8 месеци
  • ДОО Тахограф
  • Активен до 19.05.2018
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Прилеп

ТАХОГРАФ ДОО Прилеп вработува контролор за квалитет. Потребно е кандидатите да имаат технички познавања од физиката, електрониката или електротехниката. Работно искуство не е потребно. Предност имаат кандидати со ССС или ВСС, техничка струка. Повремено има потреба од еднодневна работа на терен. Работно време во релаксирана атмосфера од 08 до 15 ч и во сабота од 09 до 14 ч. Кандидатите имаат можност за лична надоградба.

Услови:

Забележување на детали
Проактивност
Смиреност
Репрезентативност
Личен интегритет

 

Квалификации: Квалификуван/a, Средна стручна спрема, Виша стручна спрема, Универзитетска диплома

Работно искуство: Не е потребно

Јазици: Mакедонски, Англиски 

Вештини: Word, Excel, Internet

 

Што нудиме:

Лична надоградба
Доедукација
Обука
Флексибилност

Вид на работа: На определено време

КЛИКНИ