ПСУ „Јахја Кемал" - Скoпје: Наставен кадар

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 14.01.2017
  • Позиција: Обрзазовен кадар
  • Локација: Скопје

ОПИС

ПСУ "Јахја Кемал” - Скопје, Објавува конкурс за следните работни места:

1. Професор по Математика со полно работно време на англисни наставен јазик - Јахја Кемал Сколје.

2. Професор по Физика со полно работно време на англиски наставен јазик - Јахја Кемал Скопје.
 

Заинтересираните кандидати треба да ги достават следните документи:

  • CV со слика, мотивационо писмо и фотокопија на диплома од завршен ооодветен факултет.
  • Документите потребно е да се достават до наведената адреса и на е-маил адреса: info@ykc.edu.mk

Конкурсот трае до 14.01. 2017

Адреса за пријавување:

Генерална Дирекција на ПСУ "Јахја Кемал"
ул. Плоштад Македонија 66. 
Стара зграда на Метропол, 
1000 Скопје

 

КЛИКНИ