Раководител на Служба за внатрешна ревизија

За компанијата: ТТК БАНКА АД Скопје е успешна универзална банка која функционира со стабилен позитивен раст преку широко распространетата мрежа на филијали и експозитури. Банката ги извршува сите банкарски активности... повеќе за компанијата »

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »