СЕКРЕТАРКА

  • Објавен пред 11 месеци
  • Sector Security
  • Активен до 16.08.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Се бара секретарка со работно искуство и познавање на работа со компјутери и познавање на повеќе странски јазици, Англиски, Германски, Италијански. во агенција за обезбедување во центарот на Скопје.

Рокот за пријавување е до 20.08.2017

КЛИКНИ