Помошник мајстор/монтажер за греење,ладење и климатизација

  • Објавен пред 5 месеци
  • EinLuft -ing
  • Активен до 12.07.2019
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

ЕинЛуфт Инг е фирма која се занимава со проектирање,изведба и сервисирање на системи и опрема за греење ,ладење и климатизација

ЕинЛуфт Инг, има потреба од пополнување на следната позиција:

 

Помошник мајстор/монтажер за греење,ладење и климатизација

 

Потребни Квалификации:

- завршено средно образование

-претходно работно искуство ке се смета за предност 

CVто доставете го на емаил адреса : einluft@hotmail.com

КЛИКНИ