М1 Киоск продажен персонал кај Апче

  • Објавен пред 12 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 25.06.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

 

НОВИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

  М1 КИОСК АПЧЕ:

 

работа само 2 смена

 

Ние нудиме:
непосредно вработување,
вработување без пробен период,
плата секогаш на време во исти ден од месецот,
исплата на К-15 согласно законските норми
работа во динамичен тим,
можност за напредок на работна позиција.

 

Вашите одговорности се:
работа на каса,
услужување на клиенти,
прием на роба,
грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот,
продажба на лотарија, дополна на телефони.

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

 

испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com,
контактирајте не телефонски 071 223434 до 17 часот секој работен ден,

КЛИКНИ