Хигиеничар

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Оператор за доработка

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија, POLYESTERDAY, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни ,посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување.Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

 

Распишуваме оглас за работното место “Хигиеничар“.

 

Работното место ги опфаќа следните работни задачи:

 • Секојдневно ја одржува општата хигиена во работните, помошните, заедничките и други простори во компанијата, и тоа: чистење и бришење на подови, прозори, врати, внатрешен канцелариски и друг инвентар;
 • Одржување на хигиената со машини за одржување на хигиена;
 • Се грижи за хигиената во кујна и на кујнскиот инвентар, по потреба ги мие садовите и ја пушта машината за садови,
 • Води грижа за потрошниот материјал потребен во секојдневната работа и благовремено ги пријавува кај претпоставениот потребите за дополнително снабдување со истите;
 • Ги полева цвеќињата во работните простории;
 • За евентуални констатирани недостатоци во просториите кои ги одржува веднаш го известува претпоставениот;
 • Секојдневно го изнесува сметот  во контејнер.

 

Потребни се следните квалификации и компетенции:

 • Минимум средно образование
 • Работно искуство во одржување на хигиената ќе се смета за предност
 • Способност за тимска работа
 • Самоиницијативност
 • Подготвеност на работа под притисок
 • Исполнување на одредени задачи во предвиден рок.

 

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на email адресата:  [најави се за да го видиш е-маилот]   , со назнака за кое работно место се конкурира.

Само кандидатите кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

 

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

 

 

 

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »