Montazhier

  • Објавен пред 10 месеци
  • ВФВ КОНСАЛТИНГ
  • Активен до 20.07.2017
  • Позиција: Видео/продукција
  • Локација: Скопје

KONKURS

 

Mediat on-line medial.mk dhe post.mk shpallin konkurs për vendet e punës:

 

  • Montazhier

 

Kushtet:

 

Montazhieri pos njohurive profesionale të punës, kandidatët duhet të kenë edhe njohuri të përgjithshme nga sfera e mediave.

 

Obligimet dhe përgjegjësitë:

 

Mbledhja, arkivimi dhe montimi i video dhe foto materialeve për realizimin e lajmeve, kronikave, emisioneve dhe për nevoja të tjera të redaksisë informative. Punimi dhe përpunimi i shpicave hyrëse dhe dalëse të emisioneve, tranzicioneve dhe ideve të tjera të cilat do ta përmbushin vizuelisht çdo produkt mediatik.

 

Ofrojmë kushte të barabarta në punësim, me çfarë i inkurajojmë të aplikojnë të gjithë të interesuarit.

Aplikimi:

CV-në Tuaj na dërgoni në këtë e-mail: jobs@post.mk

КЛИКНИ