ФИНАНСИСКИ ДИРЕКТОР

За компанијата: ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА е винарска визба со капацитет од 17 милиони литри вино, коe гo пласира на 18 светски пазари, на 5 континенти. Вината на ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА имаат добиено 53 меѓународни награди и... повеќе за компанијата »

ВинаријаСковин Група Скопје има потреба од вработување на ФИНАНСИСКИ ДИРЕКТОР

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

  • Финансиско работење на компанијата, давање на веродостојни финансиски извештаи кон државни органи како и на надредените во компанијата 
  • Контрола на работа на подредените работни места т.е. Шеф на сметководство и Шеф на финансова оператива;
  • Соработка и давање на совети од областа на финансии на сите директори на сектори во компанијата;
  • Следење на сите законски прописи кои се во врска со финансиите;
  • Изготвување извештаи кон сопствениците на компанијата
  • Следење на плаќањата и компентното финансово работење на компанијата.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • ВСС, Економски факултет;
  • Работно искуство во финансискиот сектор;
  • Одлично познавање на англиски јазик.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »