Оператор за бригање пластика

Компанија во Охрид за производство на електро, метални и пластични производи има потреба од  Оператор за бризгање пластика. Опис на работната позиција:

 • Контрола на производ
 • Контрола и работа на машини за бризгање пластика
 • Завршна обработка или склопување на производот
 • Пакување на производ
 • Евиденција на реализиран производ и процесна документација
 • Евиденција, следење и контрола на материјали

Потребни квалификации:

 • ССС
 • Со и без работно искуство
 • Познавање на Англиски јазик
 • Машински факултет (ќе се смета за предност)
 • Познавање на софтвер AutoCAD, Adobe illustrator, 3D (ќе се смета за предност)

Кандидатите покрај општите услови за вработување предвидени во Законот за работни односи потребно е да ги исполнуваат следните квалификации:

 • способност за работа во тим
 • способност за работа во смени
 • Исполнителност, способност за запазување на рокови и остварување на резултати
 • Одговорност, самоиницијативност, амбициозност и позитивен пристап
 • Познавање на работа по ISO 9001 (ќе се смета за предност)

Доколку ги исполнувате потребните квалификации за работната позиција, ве молиме да пратите CV до jobs@emos.mk, со назнака "Работна позиција: Оператор за бризгање пластика".

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ