Градежен инженер - freelance

  • Објавен пред 7 месеци
  • ALFA BYG ApS
  • Активен до 11.02.2019
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Цела Македонија

Градежна и изведувачка компанија во Копенхаген, Данска бара градежен инженер.

Кандидатот е потребно да ги поседува следниве квалификации:

- Дипломиран градежен инженер

- Мин 3 години работно искуство препорачливо бетонски конструкции - домување

- Познавање на програми за цртање, статички пресметки и анализи на конструкции,

- Познавање на Euro codes

- Способност за работа самостојно и точност во следење на рокови. 

Нудиме одлични услови за работа, солидна плата и платени трошоци за патување доколку се појави потреба за тоа. 

Ве молиме заинтересираните да достават CV најдоцна до 15.02.2019

За било какви прашања, слободно обратете се на маил: ad@maalvis.dk

Ги очекуваме вашите апликации. 

КЛИКНИ