административен работник

За компанијата: Во 1993 година, Благој Панов, со претприемничка идеа за тоа време, основа компанија која го означи почетокот на една нова епоха во чистењето и одржувањето на различни типови на објекти. Идеја која им овозможува... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Бапал
 • Активен до 13.06.2024
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје
 • Веб: bapal.com.mk/
 • Facebook: bapal.higiena

Активни огласи од Бапал:

Молери - обезбедувач

Потребни квалификации: 

 • Основно познавање на Microsoft Office
 • ВСС - предност со Економски факултет 
 • Комуникациски вештини
 • Способност за тимска работа
 • Одговорна и амбициозна личност 
 • Познавање на Англиски јазик B2
 • Со или без работно искуство  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »