Multimedianetvork: Монтери

  • Објавен пред 11 месеци
  • Multimedianetvork
  • Активен до 03.03.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ОПИС

Се објавува оглас за 4 слободни работни места - монтери.

  • ССС

Комплетна биографија да се достави на info@multimedia.net.mk

Предност ќе имаат кандидатите кои ќе покажат способност за работните обврски, способност во комуникација со постојните и идни клиенти, хигиена на работните простории и личната опрема.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Средно образование.
КЛИКНИ