Продавач

  • Објавен пред 10 месеци
  • Шарлота Слаткарница
  • Активен до 17.09.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Шарлота Слаткарница има потреба од Продавачи сите заинтересирани кандидати своето CV може да го испратат на dafimaa@yahoo.com 

КЛИКНИ