ТРГОВСКИ ПАТНИК-ДИСТРИБУТЕР

  • Објавен пред 3 месеци
  • ВИЧИШКИ КОМЕРЦ ДООЕЛ
  • Активен до 19.04.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Трговски патник за источна и западна Македонија за фризерски салони

возачка дозвола Б катергорија

пожелно  познавање на англиски јазик и компјутери

Комуникативност и подготвеност за тимска работа.

 

КЛИКНИ