Пожарникар - возач

За компанијата: Р.Ж'Услуги' А,Д. Скопје е акционерско друштво кое произлезе како еден од правните следбеници од трансформацијата на ”Рудници и Железарница”Скопје-Скопје, а со тоа ги продолжува правата и обврските на... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • РЖ УСЛУГИ АД Скопје
  • Активен до 30.11.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

РЖ УСЛУГИ АД Скопје има потреба од

Возач Пожарникар

кандидатите потребно е да имаат завршен ПП курс и возачка дозвола Ц категорија

Работата се извршува во 3 смени.