Општи работници во производство – Ѓ. Петров, Скопје

 • Објавен пред 10 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 10.11.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

MOTIVI Group, за потребите на свој клиент, меѓународна фабрика за производство на болјери, бараме:

Општи работници во производство – Ѓ. Петров, Скопје

Потребни квалификации:

 • Со и без работно искуство
 • Минимум средно образование
 • Возачка дозвола Б категориа
 • Одговорност, посветеност, педантност
 • Способност за работа под притисок и исполнување на дадените рокови и норми
 • Работно искуство во производствени компании ќе се смета за предност

Што нуди компанијата:

 • редовни месечни примања
 • плаќање на сите социјални придонеси
 • можност за учење и обука на повисоки работни места
 • работа во една смена

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, пратете маил на kariera@motivi.mk до 10.11.2018

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

Пробајте ги услугите на MOTIVI Group и KARIERA.mk за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на професионалци, внесете го вашето CV на KARIERA.mk.

КЛИКНИ