Педагог - Центар, Капиштец

  • Објавен пред 5 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 13.10.2019
  • Позиција: Образовен кадар
  • Локација: Скопје

Се бара ПЕДАГОГ со или без работно искуство од реонот на Центар/Капиштец за 4 часовна едукација на деца во приватен центар со познавање на англиски јазик.


Телефон за контакт: 070 98 44 35

КЛИКНИ