Research and call agents – 6 извршители

 • Објавен пред една недела
 • Мотиви
 • Активен до 14.08.2020
 • Позиција: Новинар/Медиум
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, реномирана интернационална компанија вработува

 

Research and call agents – 6 извршители

 

Потребни квалификации

 • Минимум ССС
 • Подготвеност за работа во тим,
 • Основно познавање од компиутери
 • Добри комуникациски вештини
 • Perfect spoken and written English,

 

 

Што нудиме

 • Работно време од 13.00 до 21.00
 • Се работи од Понеделник до Петок
 • Почетни месечни примања 18,500 денари (првите 3 месеци - период на обука )
 • Брз напредок
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор од 25 дена

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги Испратат на: kariera@motivi.mk со назнака Research and call agents или на полето за брза апликација

 

КЛИКНИ