Пица мајстор и готвач

  • Објавен пред 7 месеци
  • Гет Кафе
  • Активен до 15.05.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Гет Кафе има потреба од пица мајстори и готвачи со работно искуство. За повеќе информации обратете се на 075234671.

КЛИКНИ