Општи работници

  • Објавен пред една недела
  • Дрвотекс
  • Активен до 24.09.2021
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Дрвотекс:

Кројач на машина

Се бараат двајца општи работници 

потребни квалификации:

-предходно работно искуство ,

-организираност и одговорност. 

 

контакт тел. 070-234-943 Благоја