Економист со и без работно искуство

 • Објавен пред 4 месеци
 • ДМТШ Дени Интернационал
 • Активен до 16.04.2019
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Шпедитер - Охрид

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Економист со и без работно искуство,

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

 • Високо образование од областа на економските науки,
 • Познавање на Англиски јазик и работа со компјутер,
 • Подготвеност за работа под притисок,

Личен Профил:

 • Одговорна и лојална личност
 • Високо развиени аналитички и комуникациски способности
 • Упорност и насоченост кон остварување на резултати
 • Способност за индивидуална и тимска работа

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail sonjad@deniint.com.mk.

КЛИКНИ