ОПШТИ РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО

За компанијата: „Европа“ е компанија која остава свој белег на голем број генерации и тоа признание гордо го носи повеќе од 140 години, што ја прави една од најстарите компании во кондиторската индустрија на Балканот.... повеќе за компанијата »

АД ЕВРОПА Скопје има отворени позиции за општи работници во производство

ЗАДАЧИ НА РАБОТНО МЕСТО:

 • Собирање на производи од лента
 • Пакување на производи во поединечни и транспортни кутии
 • Лепење на декларации
 • Одржување на хигиената на работно место

ЗА ИЗВРШУВАЊЕ НА ГОРЕНАВЕДЕНИТЕ РАБОТНИ ЗАДАЧИ, ВРАБОТЕНИОТ ТРЕБА ДА ГИ ПОСЕДУВА СЛЕДНИТЕ  УСЛОВИ И КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • ССС (завршено средно образование)
 • Брзина, прецизност, одговорност, ефикасност во работата
 • Насоченост на тимска работа  
 • Флексибилност за работа во смени

КОМПАНИЈАТА НУДИ:

 • Склучување на договор на определено време со можност за продолжување
 • Редовни месечни примања и обезбеден оброк
 • Можност за учење и обука за повисоки работни места

 Сите заинтересирани можат да аплицирираат преку копчето АПЛИЦИРАЈ или на мејлот:   [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »