РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО

 • Објавен пред 5 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 25.09.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за свој клиент објавува оглас за РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО

 

Опис на работни задачи:

 • Редење и пакување на готови производи
 • Асистенција при секојдневните обврски побрзани со производство
 • Сортирање на производи по категорија

 

Квалификации:

 • Миминум ССС
 • Пожелно но не задолжително, искуство со работа на пекарски производи
 • Желба за динамична работа
 • Подготвеност за работа во тим

 

Што нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера
 • Работа во 3 смени
 • Почетна нето плата 15.000 ден
 • Исплата на работа за празник
 • Платен нокен труд
 • Годишен регрес
 • Годишен одмор

 

Ги молиме сите заинтересирани кандидати да аплицираат на нашата електронска пошта kariera@motivi.mk со назнака "Работник во Производство" или на копчето АПЛИЦИРАЈ.

 

КЛИКНИ