ЗАМЕНИЦИ РАКОВОДИТЕЛИ ВО СУПЕР-МАРКЕТИ

 • Објавен пред 10 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 15.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Мотиви за потребите на клиент, реномирана мрежа на Супер Маркети, бара:

 

Заменик раководител на Маркети во Скопје

 

Опис на работната позиција:

 • Заменик Раководителот ги превзема одговорностите од Раководителот, односно раководење, мотивирање и инспирирање на тимот,
 • Организирање и координирање на вработените,
 • Контролирање за навремено завршување на дадените задачи,
 • Предлагање брзи и ефикасни решенија за можните проблеми,
 • Грижа за потрошувачите и др.

 

Главни обврски и одговорности:

 • Отворање/затворање на маркетот,
 • Припремање и задолжување на персоналот со депозит,
 • Подготвување, контрола и предавање на прометот на овластеното лице,
 • Внесување на дневен извештај во финансиска книга за извештаи,
 • Оддржување на состаноци со вработените за соопштување на дневниот план за работа и делегирање на обврските на вработените.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС,
 • Минимум 2 години работно искуство – пожелно во маркет
 • Претходно работно искуство со менаџирање на работници ќе се смета за предност,
 • Подготвеност за работа во тим,
 • Желба за работа во динамична средина,
 • Желба за работа во смени,
 • Одлично познавања од компјутерски алатки,
 • Одлично познавање од Македонски јазик,
 • Познавање на Албански се смета како предност.

 

Вработениот ќе биде дел од прекрасна работна атмосфера и фирма која ги цени и почитува нејзините вработени.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Своите апликации испратете ги на следната адреса: kariera@motivi.mk

КЛИКНИ