Стручен Раководител - Предавач

 • Објавен пред 6 месеци
 • АМСМ
 • Активен до 05.05.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Клучни работни обврски:

 • Делегирање и координирање на работните активности
 • Теоретска настава, по наставен план и програма за оспособување на кандидати за возачи на моторни возила за „А“, „А1“, „Б“, „Ц“, „Ц1“, „Д“ и „Д1“ категории и подкатегории и возачи на трактори како и оценување на кандидатите за возачи, преку пробен тест

Потребни квалификации:

 • Високо образование
 • Напредно познавање на MS Office
 • Напредно познавање на Англиски јазик (се смета за предност)
 • Возачка дозвола за „А“, „Б“, „Ц“ и „Д“ категорија
 • Дозвола за возач инструктор од „Б“ категорија

Способности и потребни професионални вештини:

 • Раководни и менаџерски способности
 • Ориентираност кој луѓе
 • Комуникациски вештини
 • Конструктивно решавање на конфликти
 • Тимска работа
 • Ориентираност кон процесот
 • Презентациски вештини

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Стручен Раководител – Предавач, најдоцна до 05 мај 2017.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ