Административен асистент

За компанијата: Повеќе од 30 години нашата дејност се декоративни ткаенини за домашна употреба односно индустријата за тапациран мебел. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Фокус Никола ДООЕЛ
 • Активен до 25.01.2022
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 023064469

Активни огласи од Фокус Никола ДООЕЛ:

Магационер

Поради проширување на нашиот тим, потребно ни е лице со следните квалификации:

Потребни квалификации:

 • Високо образование се смета за предност
 • Работно искуство во полето на книговодствено/ финансово работење
 • Познавање на административно-финансиски работи и материјално книговодствените принципи во пракса
 • Познавање на работа на компјутер (МS office апликациите, а посебно Word и Excel)

Опис на работата:

 • Водење на материјално и финансиско книговодство
 • Изготвување на излезни фактури
 • Евиденција на влезни фактури
 • Контрола и евиденција на исправноста на влезно излезните документи
 • Архивирање и уредно водење на архива;
 • Познавање и пратење на актуелните прописи , законски измени од работни односи
 • Евидентирање на документите/ влезни и излезни фактури /и нивно архивирање;
 • Организирање на документација за извози;
 • Асистирање во припрема на различна документација;
 • Секојдневна координација и блиска соработка со сметководство и грижа за предметите на клиентите;
 • Водење за персоналните досиеа на вработени;
 • Административна подршка во работењето (анализи, подготвување и доставување на известувања, дописи , барања и сл.).

Вашите апликации пратете ги на [најави се за да го видиш е-маилот] . Селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »