Помошник Сметководител, Специјалист за продажба, Магационер

  • Објавен пред 4 месеци
  • ПТД Анхоч Дооел
  • Активен до 13.06.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Анхоч објавува оглас за следните работни позиции:

- Помошник Сметководител

- Магационер

- Специјалист за продажба во продажен салон во Скопје

- Специјалист за продажба во продажен салон во Охрид

- Специјалист за продажба во продажен салон во Битола

Повеќе информации на следниот линк:

https://www.anhoch.com/career

Ви Благодариме

 

 

КЛИКНИ