Вработување на магационер

Активни огласи од Раде Кончар Контактори и Релеи ДОО Скопје:

Вработување на машински техничар

Компанијата Раде Кончар - Контактори и релеи има потреба од 1 работник за во магацин со Средна стручна спрема со или без работно искуство по можност да знае да управува со виљушкар.

Пожелно е да има минимално познавање на работа со компјутер. Работното време е од 07.30 - 15.30 часот, од понеделник до петок. Почетна плата 18.000 денари нето.

КЛИКНИ