Продажен агент

 • Објавен пред 11 месеци
 • ВИП ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 15.09.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ВИП ДООЕЛ Скопје:

Digital Marketing Specialist - Shop Advisor - Skopje - Intern

one.Vip во моментот бара кандидати за да го зајкне одделот за продажба. Ако сакате да работите во динамична меѓународна средина и сакате да станете дел од нашиот успешен тим, пријавете се за следната позиција:

ПРОДАЖЕН АГЕНТ - D2D

Одговорности и задачи

 • Презентација и промоција на услуги на принципот D2D - врата на врата;
 • Проактивна продажба на производи и услуги на one.Vip;
 • Остварување на зададените продажни цели;
 • Активно учество во дистрибуција на промотивни матeријали;
 • Постапување по кориснички барања;
 • Осигурува високо ниво на корисничко задоволство според стандардите на one.Vip;


Потребни услови за работа

 • Желба за работа со корисници;
 • Одлични преговарачки способности;
 • Одлични комуникациски и презентациски способности;
 • Флексибилност и ориентираност кон квалитет;
 • Желба за континуирана надградба на знаење и лесна адаптибилност кон нови технологии;
 • Силна позитивна иницијатива;
 • Способност за работа под притисок;
 • Тимски играч и позитивна личност;
 • Упорност;
 • Работа со компјутери (MS Office);

Ве молиме испратете ја Вашата кратка биографија и мотивациско писмо на kariera@onevip.mk најдоцна до 05.09.2017.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат горе-наведените барања.

КЛИКНИ