А1 Македонија ДООЕЛ Скопје

ЕМБС: 7068310
Индустрија: Телеком и интернет
Адреса: Плоштад Пресвета Богородица бр. 1
Град: Скопје
Веб: www.a1.mk
Facebook: a1makedonija
Компанијата А1 Македонија е член на Групацијата А1 Телеком Австрија, водечки провајдер за комуникациски и дигитални решенија во Централна и Источна Европа, којшто работи во седум држави и обезбедува услуги за околу 24 милиони корисници.

Повеќе од 1.100 вработени, под брендот А1, се грижат за обезбедување на најдоброто корисничко искуство за над 1.200.000 корисници.



барај огласи за вработување » барај останати огласи »