SAP Development Quality Assurance Expert

За компанијата: Компанијата А1 Македонија е член на Групацијата А1 Телеком Австрија, водечки провајдер за комуникациски и дигитални решенија во Централна и Источна Европа, којшто работи во седум држави и обезбедува услуги... повеќе за компанијата »

Активни огласи од А1 Македонија ДООЕЛ Скопје:

SME Account Manager - NSOC Specialist - Field Sales Agent - Telesales Agent - Operations Specialist (Integrations & Digital platforms)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »