NODE.JS Developer

За компанијата: Web Development & IT Consalting повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Quantox Technology
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Quantox Technology:

Full Stack Developer - PHP Developer - JAVA Developer - REACT Developer - IT Recruiter

Повеќе од 15 години, Quantox Technology е лидер во обезбедување иновативни, квалитетни и ефективни ИТ решенија за организации и компании од сите големини.
Бараме Node.js девелопер

Ние нудиме:

 • Приватно здравствено осигурување
 • Правни совети
 • Конвенции и конференции во и надвор од земјата
 • Организирање состаноци во и надвор од канцеларијата
 • Часови по англиски
 • Платена програма за менторство
 • Флексибилно работно време
 • Тим билдинг активности
 • и уште многу повеќе …

Ти ќе:

 • Работиш заедно со тим од 10 многу искусни програмери со рачна и автоматизирана QA подршка
 • Добиеш шанса да аплицираш и да научиш или да го подобриш твоето знаење за најновите веб технологии
 • Активно учествo во процесот на донесување одлуки за време на развојот на проектот

Ако имаш:

 • Страст за пишување чист код
 • Најмалку 2 години професионално искуство со JavaScript
 • Длабоко познавање на NodeJS, NESTJS и TypeScript
 • Искуство со бази на податоци Docker, Redis, ElasticSearch, релациона и NoSQL.
 • Би било одлично ако вашиот интерес се прошири на блокчејн, smart contracts и да имате знаење за платформата за блокчејн

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот динамичен тим, испратете ја вашата биографија на [email protected]