Account Manager

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА ИМА ПОТРЕБА ОД:

  • Account Manager

Од кандидатите се бара:

                Универзитетска диплома;

                Најмалку три години работно искуство на исто или слично работно место;

                Искуство од работа во агенција е предност;

                Искуство во водење на проекти кои вклучуваат  различни комуникациски канали;

                 Искуство во организирање на настани;

                Одлично познавање на англиски јазик;

                Мотивација за работа во динамична работна околина и работа во тим;

                Добри комуникациски и организациски вештини, добри аналитички способности;

                Способност за работа во кратки временски рокови;

                Креативност, амбициозност, со свој став, полни со позитивна енергија.

 

Испратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »