ДИСТРИБУТЕР/МАГАЦИОНЕР

Компанијата Сорекс Дооел увоз-извоз Тетово, има потреба од ДИСТРИБУТЕР/МАГАЦИОНЕР.

Потребни квалификации:

- Минимум завршено средно образование

- Познавање на работа со компјутери

- Возачка дозвола Б категорија

- Предходно искуство во дистрибуција (ќе се смета за предност)

Лични карактеристики:

- Одговорност, упорност

- Проактивен и професионален пристап во работата

- Чесност и тимски работник

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, испратете ја Вашата биографија на е-меил marija.simoska@yahoo.com со назнака "Оглас за дистрибутер". Ги очекуваме вашите апликации.

КЛИКНИ